نشست نیویورک: نکات مهم معاملات فارکس

نشست نیویورک فارکس یکی از نقدشونده‌ترین نشست‌های معاملاتی است. وقتی که نشست آمریکا با نشست بازار فارکس لندن همپوشانی می‌یابد، می‌توان نقدینگی این زمان را در بالاترین حد خود در  طول روز در نظر گرفت.

نشست فارکس نیویورک چه زمانی باز می‌شود؟

نشست معاملاتی فارکس نیویورک در ساعت ۸:۰۰ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی (ET) باز شده و در ساعت ۵:۰۰ بعدازظهر بسته می‌شود. « همپوشانی» زمانی روی می‌دهد که زمان نشست بازار فارکس آمریکا با نشست بازار فارکس لندن، همپوشانی داشته باشد. نشست بازار فارکس در ساعت ۳:۰۰ صبح (ET) باز شده و در ساعت ۱۲:۰۰ بعدازظهر بسته می‌شود بنابراین همپوشانه در ساعت ۸:۰۰ صبح  و ۱۲:۰۰ بعدازظهر روی می‌دهد.

در طی این همپوشانی، تعداد معاملات در نشست آمریکا مانند نشست لندن، خیلی زیاد است.

نشست آمریکا همپوشانی نشست لندن نشست آسیایی
نشست آمریکا می‌تواند نشان دهنده رفتارهای نشست لندن و آسیایی باشد.

همپوشانی معمولاً «نقد شونده‌ترین زمان» روز است

نقدینگی از سرتاسر اروپا تامین می‌شود

نشست لندن به حرکت‌های سریع و فعال تمایل دارد.

نقدینگی از ولینگتون، نیوزیلند آغاز می‌شود.

نشست آسیایی تمایل بیشتری به حفظ وضعیت رِنج دارد –سطح‌های حمایت و مقاومت مورد توجه قرار  می‌گیرند.

ساعت‌های ابتدایی نشست نیویورک معمولاً نسبت به ساعتهای پایانی روز، نوسان بیشتری دارند. روشهای مختلفی وجود دارد که معامله‌گران برای معامله سطح‌های مختلف نوسان، می‌توانند از آنها استفاده کنند.

استراتژی بریک‌اوت نیویورک : معامله  « همپوشانی»

« همپوشانی» زمانی است که نشست‌های فارکس آمریکا و لندن در واقع یکدیگر را همپوشانی می‌کنند. این دو بازار، بزرگترین مراکز بازارهای دنیا هستند، و در طی این چهار ساعت، می‌توان شاهد حرکت‌های سریع و آسان در طی زمان همپوشانی بود؛ چراکه مقدار نقدینگی زیادی وارد بازار می‌شود. تصویر زیر نشان می‌دهد چگونه در طی همپوشانی (بین خط‌های سبز رنگ) دو تا از بزرگترین بازارها، میانگین حرکت‌های ساعتی در جفت ارز EUR/USD به اوج خود می‌رسد.

 

 

برای معامله در زمان همپوشانی، معامله‌گران می‌توانند از یک استراتژی بریک اوت استفاده کنند که از مزیت افزایش نوسان ایجاد شده در طی همپوشانی استفاده می‌کند.

در ادامه به بررسی یک مثال استراتژی بریک اوت نیویورک، برای جفت ارز EUR/USD، میپردازیم:

جفت ارز EUR/USD یک الگوی مثلثی (triangle-pattern) تشکیل داده که قیمت جفت ارز EUR/USD در طی همپوشانی، شکسته شده است. زمانی که معامله‌گر به طور مناسب مدیریت ریسک را انجام داده باشد، می‌تواند با هر واکنش قیمت به سطوح حمایت مقاومت، وارد معامله شود.

معامله در بخش بعدی نشست نیویورک

وقتی که نشست لندن بسته می‌شود، معمولاً نوسان به شدت کاهش می‌یابد. نموداری که در بالا مشاهده کردیم، میانگین حرکت‌های ساعتی را توسط ساعت‌های روز در جفت ارز EUR/USD نشان میدهد؛ با توجه به این نمودار می‌توانیم در بخش بعدی نشست معاملاتی فارکس آمریکا، تغییر بسیار قابل توجهی را در میانگین حرکت ساعتی مشاهده کنیم.

همانگونه که می‌توانید مشاهده کنید، بخش بعدی نشست نیویورک، نوسان کمتری را نشان می‌دهد. بدلیل اینکه میانگین حرکت‌های ساعتی در مراحل بعدی نشست نیویورک کوچک‌تر هستند، معامله‌گران می‌توانند از استراتژی معاملاتی مختلفی، مانند استراتژی معاملاتی رِنج (range trading strategy) استفاده کنند.

معامله‌گر با استفاده از استراتژی معاملاتی رِنج از سطح‌های حمایت و مقاومت استفاده می‌کند. نمودار زیر نمونه‌ای از استراتژی معاملاتی رِنج را نشان می‌دهد. وقتی که قیمت در نوار بالایی (خط قرمز) حرکت می‌کند، معامله‌گران به دنبال فروش جفت ارز خواهند بود؛ و وقتی که قیمت در نوار پایینی (خط سبز) حرکت می‌کند معامله‌گران به دنبال خرید جفت ارز هستند.

منطق استفاده از استراتژی معاملاتی رِنج این است که هر چه نوسان پایین‌تر باشد، شکست سطح‌های حمایت و مقاومت هم ممکن است سخت‌تر باشد و بنابراین استفاده از استراتژی معاملاتی محدوده رِنج سودآورتر خواهد بود.

بهترین جفت ارزهایی که در نشست نیویورک معامله می‌شوند

بهترین جفت ارزهایی که در نشست نیویورک معامله می‌شوند، جفت ارزهای اصلی نظیر EUR/USD, USD/JPY, GBP/USD, EUR/JPY, GBP/JPY و USD/CHF هستند. این جفت ارزها در طی نشست آمریکا نقدینگی بالاتری دارند، به خصوص جفت ارز EUR/USD که در طی زمان همپوشانی نقدینگی بالایی دارد.

هر یک از نشست‌های فارکس ویژگی‌های مخصوص به خود را دارد، نشست نیویورک به دنبال نشست معاملاتی لندن می‌آید و نشست معاملاتی لندن بعد از نشست معاملاتی آسیا می‌آید.

نقدینگی باعث کاهش اسپردها می‌شود و در نتیجه هزینه‌های معاملاتی را پایین‌تر خواهد آورد. در طی همپوشانی، ترکیب نوسان بالا و افزایش نقدینگی برای اکثریت معامله‌گران فارکس سودآور خواهد بود.

 

دیوید بردفیلد ، نویسنده بازارها